SK Real Estate | SK & Co. Oy

Luotettavaa, laadukasta ja juuri sinulle räätälöityä palvelua

Olen ollut kiinteistönvälitysalalla keväästä 2013 saakka, jolloin aloitin välittäjänä maailman suurimmassa kiinteistönvälitysketjussa Remaxilla. Siellä työskennellessäni sain kokemusta ja näkemystä kiinteistönvälityksestä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Halusin kuitenkin maanläheisempää lähestymistapaa asiakkaisiin, ja vuonna 2017 siirryin Roof Groupille, jonka perustamisessa olin mukana. Henkilökohtaisempaa palvelua tarjotakseni perustin oman välitystoimiston, SK Real Estaten.

Tavoitteenani on tarjota laadukasta, juuri sellaista palvelua kuin asiakas tarvitsee, olla hänen luottamuksensa arvoinen ja tehdä se, mitä lupaan. Olen työtä pelkäämätön sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen. Toiminnassani ei ole kyse pelkästään myynnistä, vaan asiakkaat ovat minulle tärkeitä ja kunnioitan heidän arvokkainta omaisuuttaan kuin se olisi omaani.

Asiakkailta on tullut kiitosta siitä, että olen ollut hyvin tavoitettavissa, pitänyt heidät ajan tasalla myynnin eri vaiheista, viestintä kanssani on ollut helppoa ja olen tehnyt sen, mitä olen heille luvannut. Asiakkaat ovat seuranneet minua, vaikka olen siirtynyt välitystoimistosta toiseen - he valitsevat minut, eivät välitystoimistoa. Pitkien asiakassuhteiden luominen onkin minulle tärkeää ja monista asiakkaista on vuosien aikana tullut ystäviä minulle.

Minut tunnetaan yhtenä parhaista kiinteistönvälittäjistä. Olen muun muassa mukana TOP30 suomalaisista kiinteistönvälitysalan vaikuttajista -listalla ja saanut useita palkintoja välittäjän työstäni maailmalla. Yli 240 000 ajetun kilometrin ja yli 2300 työpäivän jälkeen olen myynyt satoja asuntoja reilusti yli 100 000 000 eurolla.

Palveluihini kuuluvat asuntojen myynti ja arviokirjojen teko. Tarjoan myös ammatillista näkemystä erilaisissa kiinteistöihin liittyvissä projekteissa. Olen tehnyt yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa, ja hoitanut muun muassa kerrostalojen hintaneuvotteluja.

Päätoimialuettani on Helsinki-Espoo-Kauniainen-Vantaa. Sopimuksen mukaan myös Järvenpää, Kerava, Lohja, Mäntsälä, Porvoo, Sipoo, Hyvinkää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Siuntio, Vihti, Inkoo, Tuusula. Muualla Suomessa ja ulkomailla yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä.

seyvan-square

Seyvan Khalili

LKV, LVV, kaupanvahvistaja

045 801 4145

seyvan@skrealestate.fi

Yli
ajettuja kilometrejä
Yli
työpäivää
 
yli
myytyä
asuntoa
yli
euron edestä asuntokauppoja

Onko edessäsi asuntosi myynti, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä tarpeittesi mukainen kodinmyyntisuunnitelma avaimet käteen -periaatteella.